انتخاب سقف شیبدار مناسب

انتخاب سقف شیبدار مناسب ایران پوشش

امروزه در معماری و ساختمان سازی تنوع زیادی در ساخت هر یک از اعضا ساختمان پیش روی معماران است. برای انتخاب سقف شیبدار مناسب، سقف شیبدار شینگل یکی از گزینه‌های پیش روی معماران است برای مناطق مختلف، که می‌توانند در ساخت سقف از آن کمک بگیرند.

محصولات سقف شیبدار با توجه به منطقه مورد نظر به دو صورت برای مناطق گرم وسرد ساخته می‌شوند، که تفاوت این دو مدل در استفاده از عایق حرارتی است.

در این مقاله از ایران پوشش قصد داریم در رابطه با جزییات بیشتر انتخاب سقف شیبدار مناسب و سقف شیبدار شینگل توضیحاتی را به شما عزیزان ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

برای مشاوره ، اطلاع از قیمت ها و نحوه اجرای سقف شیبدار مناسب و شینگل میتوانید با شماره های زیر در تماس باشید.

 09123245046

09123996382

محاسبه شیب سقف شیبدار:

سقف شیبدار شینگل انوع مختلفی از لحاظ شیب دارد. این نوع سقف معمولا با شیبی مابین 14 تا 73 درجه ساخته می‌شود. در سقف شیروانی معمولا این شیب بین 35 تا 50 درجه دیده می‌شود.

با توجه به نقشه خانه و برخی عوامل دیگر و همچنین براساس تصمیم معمار، مشخص می‌شود که از چه شیبی برای سقف شیبدار ویلا استفاده شود.

انواع سقف شیبدار: انواع سقف شیبدارانواع سقف شیبدارانواع سقف شیبدار

سقف‌های شیبدار می‌توانند یک طرفه، دو طرفه و یا چهار طرفه باشند.

اما در هر صورت سقف شیبدار شینگل مزایای مختلفی دارد. زیبایی خاص و منحصر به فرد این نوع سقف، نصب آسان و با سرعت بالا، هزینه نگهداری پایین و کمتر هدر رفتن انرژی نسبت به سقف‌های مسطح، از جمله مزایای این نوع سقف است.

در ادامه با ما همراه باشید تا براساس ترتیب، سقف شیبدار یک طرفه، سقف شیبدار دو طرفه و سقف شیبدار 4 طرفه را با هم در تصاویر زیر ببینیم.

حتما بخوانید: اجرا و نمای سقف شیبدار ویلایی

انتخاب سقف شیبدار مناسب:Sloping roof 4

هنگامی که از ساخت یک خانه ویلایی جدید صحبت می‌شود، خواه ناخواه موضوع انتخاب سقف شیبدار مناسب به میان می‌آید. اما برخلاف تصور اغلب مردم، این کار سخت‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنند.

در واقع همانطور که می‌دانید سقف یک خانه نقشی کلیدی و مهم را در زیبایی یک ساختمان ایفا می‌کند.در رابطه با زیرسازی سقف شیروانی باید بگوییم که این قسمت معمولا از چوب راد (یا چوب روسی) و یا ورق آردواز، البته در گذشته، تشکیل می‌شد.

در این سیستم، اول چهارتراش‌هایی با اندازه عرض 6 سانتی متر و ارتفاع 8 سانتی متر را در فاصله‌هایی مشخص و مناسب قرار می‌دادند. این چهارتراش‌ها با توجه به سازه که فلزی، بتنی، طاق ضربی و یا چوبی هستند، به شکلی متفاوت به سقف متصل می‌شدند.اما امروزه همانطور که در زمینه‌های مختلف شاهد پیشرفت بوده‌ایم، در ای مورد نیز مستثنی نیستیم.

در واقع امروزه محصولات سقف شیبدار قدیم با سقف شیبدار شینگل در انوع مختلف شینگل لانه زنبوری، شینگل طرح آجری و شینگل رولی جایگزین شده‌اند.

در واقع سقف شیبدار شینگل با توجه به هزینه نصب کمتر آن نسبت به دیگر پوشش‌ها، طرفداران بیشتری را به سمت خود برده است. البته عایق بودن این نوع سقف شیبدار ویلا نیز در محبوبیت این نوع سقف که از قیر و سنگریزه‌های معدنی خودرنگ ساخته می‌شود، بی تاثیر نبوده است.

سخن آخر:

در این مقاله از ایران پوشش سعی کردیم در رابطه با سقف شیبدار شینگل و مواد سازنده آن بیشتر برای شما عزیزان توضیحاتی را ارئه کنیم. همچنین از مواد مورد استفاده در سقف شیبدار ویلا در قدیم گفتیم و دانستیم که مزیت محصولات سقف شیبدار نسل جدید از چه لحاظ بر انواع قدیمی آن برتری دارند.

تیم حرفه‌ای ایران پوشش در رابطه با انواع پوشش‌های سقفی پاسخگوی شما عزیزان است و بهترین محصولات را با کیفیت بالا به شما عرضه می‌کند.

  • آیا شما هم طرفدار خانه ویلایی با سقف شیبدار شینگل هستید؟
  • شما برای خانه خود کدام مدل پوشش سقفی را انتخاب می‌کنید؟
  • از نظر شما سقف شیبدار شینگل می‌تواند در هر منطقه‌ای پاسخگو باشد؟

نظرات و تجربیات خود را در قسمت کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

شرکت پوشش سقف های شیب دار ایران پوشش:

ایران پوشش با در اختیار داشتن دانش روز، توان مهندسی بالا و تجربه کافی در زمینه تولید محصولات به روز و با کیفیت، واردات و فروش و اشراف کامل بر نیازهای فنی مشتریان خود و انطباق محصولات با شرایط اقلیمی مناطق مختلف ایران موفق به بومی سازی تکنولوژی این محصولات گردیده است و با ارائه تیریدی و اجرای زیبا و مدرن سقف های شیبدار، توانسته است رضایت مشتریان خود را هر چه بیشتر جلب نماید.برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان تماس بگیرید.

ایران پوشش

• مجری و طراح کلیه سقف های شیبدار
• اجرای سقف ویلا در طرح های مدرن و زیبا
• اجرای آلاچیق های چند ضلعی
• اجرای سردرب های ورودی و پارکینگ
• اجرای پارکینگ به صورت سازه فضایی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهپروژه‌هادرباره‌ ماارتباط با ما